Ehla-Der Haber

2024 İntizâr Gençlik Kampı Sona Erdi

Kocaeli Muhammediye Camiî Ali Ekber Gençliği - Ağustos / 2024

.
.

Kocaeli Muhammediye Camiî Ali Ekber Gençliği’nin geleneksel olarak düzenlediği 'İntizâr Gençlik Kampı' bu yıl da ülkemizin birçok noktasından gençlerimizi biraraya getirdi.

02-04 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen İntizar Gençlik Kampı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan Aytepe Diriliş Gençlik Kamp alanında yapıldı.

Kocaeli Muhammediye Camii'nde toplanan gençler önce cuma namazını eda ettiler ve ardından Muharrem ayı matem etkinliğine katıldılar. Gençlerimiz topluca ihsan yemeği yedikten sonra ise kamp alanına doğru harekete geçtiler. 

Voleybol, futbol, okçuluk, matrakçı gibi oyunlar ile keyifli anlar geçiren gençlerimiz, bunun yanı sıra yeni dostlar edinmenin de mutluluğunu yaşadılar.

Yaklaşık 200 kadın ve 300 erkek misafirin katıldığı İntizâr Gençlik Kampı'nda 20'ye yakın da Ehl-i Beyt alimimiz gençlere eşlik etti.

Değerli Ehl-i Beyt alimlerimizden Orhan Öz ve Yusuf Tazegün hocalarımız ile Türkiye'den Gazze'ye gönüllü olarak giden Dr. Taner Kamacı'nın "İntizar, Direniş ve Gazze" konulu sohbet etkinliğini ise gençlerimiz pürdikkak dinlediler. Bölgedeki zulmün yakın tanığı Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doktor Taner Kamacı, yaşanan dramı gençlerimize anlattı.

Akşamleyin kamp ateşi etrafında toplanan gençlerimiz Değerli Ehl-i Beyt alimimiz Arif Taşdemir'in okuduğu Tevessül duasına ve kıymetli hocamız Alican Görel'in güzel sesiyle dillendirdiği 'Diren Filistin' adlı parçaya eşlik ettiler.

Ehla-Der olarak etkinliği düzenleyen Kocaeli Muhammediye Camiî Ali Ekber Gençliği'ne, katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Diriliş Kampı personeline de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ehlader HABER